NYE Neglelakker

 

13 NYE NEGLELAKKER FRA TROMBORG

3 i 1 - Basecoat - neglelak og topcoat i et produkt.

Nemme og glansfulde med super holdbarhed.

Tromborg skal på nye eventyr i hele verden i 2018 og vi har derfor taget verdens kunstsproget Esperanto til hjælp, da vi navngav vores nye lakker.

Vi er kommet med vores lykketal 13, som indenfor matematikkens verden er et “happy number”, og de hedder da også på Esperanto sprog:

unu - du -tri - kvar - kvin - ses - sep - ok -nau - dek - dek unu - dek du og dek tri, som er tallene 1 til 13.

Tallet 13 står for genfødsel og fornyelse, så velkommen til vores 13 nye lakker.

 

DKK 170,00

Gå til produkt

Hammam håndklæde

 

Hammam håndklæde i hvid og lyseblå til ham og hende. 


Mål: 90 x 185 cm
Materiale: 50% bambus 50% bomuld

Vaskes ved 40 grader 

DKK 200,00

Gå til produkt

Tromborg Julesok #1

 

Stor flot sort velour julesok, med 4 skønne adventsgaver.

Unisex til alle aldre.

Velvære til hele kroppen. 

Indeholder: Cleansing Foam 200 ml. Lip Cure15 ml, Deluxe Face Cream 50 ml, Multi Vitamin Mask 15 ml, Handcream 200 ml.   Herbal & Vitamin shampoo 50 ml, Bath & Shower Ginger 200 ml. Body Lotion 50 ml.

Mål: 20 x 55 cm

Værdi dkk 1680,- Du sparer 620,-

Inkl. julesok værdi 250,-


 

DKK 1.060,00

Gå til produkt

Tromborg Julesok #2

 

Stor flot sort velour julesok, med 4 skønne adventsgaver.

Unisex til alle aldre.

Velvære til hele kroppen. 

Indeholder: Handsoap Ginger 200 ml. lille shampoo 50 ml, Lip Cure 15 ml, Hand Cream 50 ml. Bath & Shower Ginger 200 ml. Body Lotion 50 ml. Hand Cream 200 ml og Multi Vitamin Maske 15 ml.

Mål: 20 x 55 cm

Værdi dkk 1195,- Du sparer 525,-

 

DKK 670,00

Gå til produkt

Deluxe Aroma Therapy Room Diffuser

 

Forskøn duften med Deluxe Aroma Therapy Room Diffuser #13

Opfrisker og giver velduft.

Indeholder de skønneste noter af Verbena, Grape, Orange, Rosentræ, Mandarin og et strejf af Rosmarin og Vanilje.

Er ideel til brug i køkkenet på badeværelset eller i andre rum, hvor der kunne være brug for lidt velduft. Kan også anvendes til hotelrum, kontorlokaler, barer, restauranter, fitness lokaler, gymnastiksale, frisører, skønhedssaloner osv.

Fantastisk til at forkæle duften i hvert et rum. 200 ml.

 

DKK 380,00

Gå til produkt

Cleansing Foam Travel Size

 

Cleansing Foam. 75 ml. lige til at tage med på rejsen. 

Cleansing Foam er en mild skum, der nænsomt renser huden for snavs og makeup og samtidig modvirker tørhed og irritation. 

Cleansing Foam indeholder en naturlig kulhydratsammensætning, der er den samme?som hudens egen - fungerer som en optimal “fugtmagnet”, så huden fremstår vital og?i balance. Derudover indeholder Cleansing Foam Hyssopus - en magisk plante fra Alperne – der bibringer Cleansing Foam antibakterielle og antiseptiske egenskaber, samtidig med at den virker som en antioxidant, der modvirker dannelsen af frie radikaler i huden.?Cleansing Foam indeholder Pro- vitamin B5 og Allantoin, som virker beroligende og irritationsdæmpende samt Aloe Vera, der er fugtgivende og helende. Kan også bruges som barberskum. Anvendes morgen og aften. 


 

DKK 150,00

Gå til produkt

Volume Mascara Black

 

Vi udvider mascara sortimentet, så der nu er kommet en ekstra sort Volume Mascara. 

Det store børstehoved skaber udover volumen også ekstra længde til vipperne – 

og blot et enkelt strøg giver et flot naturligt look med lange buede fyldige vipper. 14 ml.

 

DKK 260,00

Gå til produkt

Tromborgs nye super økologiske masker i Treatment-serien

 

Moisturizing Facial Mask, Enzyme Peeling Facial Mask og Detox Facial Mask er fyldt med aktive ingredienser, fx. fra snedækkede bjergtinder.

TROMBORG PÅ TOPPEN!

Alle Tromborg Treatments ansigtsmasker virker med aktive ingredienser, som giver dig flot hud. Maskerne har også en fantastisk aromaterapeutisk virkning – de æteriske olier stimulerer sanserne, og maskerne er altså en dobbelt luksusbehandling til din hud.

Giv dig selv lidt mig-tid, når din hud trænger til en maske. Lav et varmt bad, tænd nogle stearinlys og lad maskens magi begynde at arbejde. Du vil blive trukket ind i en vidunderlig sensorisk oplevelse, der vil påvirke krop og sjæl og efterlader dig med fabelagtigt udseende hud. Ler- og enzymmasken stimulerer blodcirkulationen, så huden får glød, bliver blød og glat med et mere frisk udseende.

Alle maskerne spiller sammen med Tromborgs øvrige produkter og optimerer effekten af dem.

Maskernes magi:
Alle maskerne indeholder ekstremolytter – også kaldet osmolytter. Det er små beskyttende molekyler fra naturligt forekommende ekstremofile planter og mikroorganismer, som har helt særlige forsvarsmekanismer til at bekæmpe miljømæssig stress.

Osmolytter dannes og akkumuleres i høje koncentrationer i ekstremofile planter og mikroorganismer til at stabilisere biomembraner, proteiner og nukleinsyrer og virker som en naturlig hudcellebeskyttelsesfaktor. Inducerer hurtigere dannelse af heat-shock proteiner (hudcellebeskyttelse) under stress og beskytter huden mod fugttab, dvs. bevarer fugten i huden, når huden udsættes for stress.

Osmolytter beskytter således mod udtørring, temperaturforskelle, UV-lys og atmosfærisk forurening og har cellebeskyttende og anti-inflammatorisk virkning. Som ingrediens i maskerne beskytter de hudens makromolekyler som fx proteiner i at misfoldes. Funktionelt foldede molekylestrukturer og de fleste makromolekyler er sensitive over for ændringer i miljøet. Forstyrrelser i termodynamiske betingelser kan medføre ændringer i deres struktur, hvilket fører til delvist eller fuldstændigt tab af deres aktivitet. Stabiliteten af makromolekyler udsat for miljøstressede betingelser finjusteres gennem ophobning af høje koncentrationer af osmolytter. Osmolytter beskytter mod og minimerer denatureringen af biopolymerer i forbindelse med vandtab. De stabiliserer biomolekyler og fremmer dannelse af vandmolekyler i bundter.

Ekstrakt af ekstremofile bjergplanter, som overlevede den sidste istid på den nordlige halvkugle, er tilsat alle maskerne. Disse sjældne, sejlivede bjergplanter har kun overlevet, fordi de var i stand til naturligt at flytte sig op, hvor isen ikke dækkede, til de isfri bjergtoppe også kaldet Nunataks. Det var ekstreme omgivelser, hvor kun de mest specialiserede arter, som kunne modstå konstant høj UV-eksponering og meget lave temperaturer, kunne overleve. I maskerne beskytter og vitaliserer planteekstraktet hudens celler. Det forstærker hudens selvforsvarsmekanismer mod UV-induceret stress, så huden synes finere og glattere og med lækker elasticitet. Ekstremofile alger fra toppen af snedækkede bjerge giver “anti-aging treatment” til huden ved at virke kaloriebegrænsende. Den kaloriebegrænsende effekt fra algerne forbedrer hudcellernes levetid – en ny anti-aging strategi til nedsættelse af tegn på aldring. Huden kommer så at sige på kur – uden at skulle undergå et kalorieregime. På hudcelleniveau beskyttes og aktiveres to nøglefaktorer biokemisk i kalorierestriktionsmetabolismen: Klotho-genet, der forlænger hudcellernes levetid – i græsk mytologi var det Klotho, som kontrollerede livet og skæbne for os alle – og AMP-activated protein kinase (AMPK) energisensoren. Sammen forbedrer de hudcellernes forsvar, oxidativ stress-tolerance, hudcelledetoxifikation og reparation. Fantastisk.

Resultatet af den ekstremofile alges anti-aging aktivitet er, at huden kan producere kollagen igen, og at DEJ (dermal epidermal junction) forynges og stabiliseres. Hudbarrieren styrkes dermed, så den fremstår friskere og detoxifiseret:

* Alderspletter synes mindre synlige
* Huden bliver også mere fugtet
* Huden plejes og beskyttes på cellulært niveau
* Beskytter og aktiverer faktorer, der forlænger hudcellernes levetid
* Sikrer hudens ungdommelige udseende ved at aktivere Klotho
* Styrker hudens forsvarsmekanismer igennem kalorierestriktion til hudens celler
* Forstærker, glatter og hydrerer huden
* Osmotisk aminosyreaktivitet.

Maskerne er også tilsat et andet ekstremofil bjergplante-ekstrakt, hvor planten har tilpasset

sig kulde, tørke, UV-stråling og ekstremt barske omgivelser. Ekstraktet forbedrer og beskytter hudbarrieren mod miljømæssig stress, herunder UV-stress, kulde og PM (forureningspartikler). Ved at forstærke hudbarrieren reduceres tegn på aldring i form af rynker, rødmen og tab af glød. Giver mindre irriteret hud og booster epidermal regenerering. Hjælper huden til takle klimatiske udefrakommende faktorer. Beskytter huden mod miljømæssig stress. Synlige tegn på anti-aging.

Et peptidkompleks af tripeptider og tetrapeptider hjælper med til at stimulere de fem kollagentyper, der er afgørende for en korrekt funktionalitet i huden. Det resulterer i en ny dimension af hudens glatte struktur – elasticiteten forbedres for et blødere, fastere og mere strålende udseende.

Kollagen type I
Udgør 75% af de dermale proteiner, som findes hudens dermislag. Kollagen type I-fibre hjælper med at understøtte hudens struktur, styrke, volumen og den samlede tekstur.

Kollagen type III
Sammen med kollagen type I er kollagen type III den kollagentype, der gør huden glat, og som der findes mest af i yngre hud.

Kollagen type IV
Nøglekollagenet, der sikrer Lamina densa-funktionen. Lamina densa er en komponent af basalmembranzonen (BMZ), den matrix, som forankrer epidermis til dermis. Lamina densa danner et ark, hvortil forankringsorganer i form af peptider er forbundet.

Kollagen type VII
Forbinder dermis til den dermale epidermale junction. Den dermale epidermale junction, eller DEJ, er det område, der forbinder epidermis til dermislaget i huden.

Kollagen type XVII
Binder lag af huden sammen ved at forankre epidermis til den dermale epidermale junction, DEJ.

Maskerne er endvidere beriget med et naturlig forekommende polyfenol fra økologiske tomater, der i en matrix med tetrapeptider virker anti-allergent og anti-inflammatorisk. Nedregulering af pro-inflammatoriske mediatorer. Samtidig formindskes rosacea-lignende tilstande (rødmen) i sensitiv og irriteret hud. Beskytter og plejer stresset hud og har photo-beskyttende effekt som reducerer skader på hudcellerne.

Som alle Tromborg Treatment-produkterne er maskerne desuden tilsat økologisk Malva-planteekstrakt, der reducerer fine linjer og rynker og har fugtgivende egenskaber.

Maskerne virker på ingen tid afhængig af typen og er alle til stor gavn for din hud.

Ved at bruge dem på regelmæssig basis sikrer du, at dine fugtgivende og beskyttende produkter fra Tromborg giver dig de resultater, du ønsker at opnå, langt hurtigere. Alene den afslappende og afstressende tid, du bruger på maskerne, får dig til at føle dig bedre tilpas – og dermed se bedre ud.

Maskerne er enkle og lette at bruge og giver din hud enorme fordele:
Forfiner hudens porer og giver klarere hud. Renser i dybden, så metaboliske affaldsstoffer og olieholdige stoffer ikke blokerer. Blødgør huden og forbedrer elasticiteten. Fugter og plejer – fugtet og smidig hud er det bedste for en smuk makeup. Formindsker fine linjer, regelmæssig brug af ansigtsmaskerne reducerer tegn på ældning som linjer, rynker og mørke pletter. Blødere og glattere hud. Giver jævn hudfarve – maskerne mindsker hyperpigmentering og giver din hud en mere jævn farve og struktur. Forøger indholdet af ilt til huden – huden bliver fastere og strammere, så din teint får mere glød.

 

DKK 0

Gå til produkt

Moisturizing Facial Mask

 

En hybrid mellem maske og serum, også kaldet en solid serum.

Tromborg Treatments fugtmaske indeholder en naturligt forekommende cyklisk aminosyre udvundet fra en ekstremofil mikroorganisme. Giver ultimativ beskyttelse af huden.

Den cykliske aminosyre beskytter ekstremofilen, så den kan overleve i barske omgivelser, hvor alle andre livsformer vil uddø meget hurtigt, fx i saltsøer og saltørkener, hvor der er høj UV-stråling, udtørring, ekstreme temperaturer og høj saltkoncentration. Den ekstremofile mikroorganisme har tilpasset sig disse ugæstfrie omgivelser og opretholdt cellestabilitet på grund af syntese af en cyklisk beskyttende aminosyre.

I Tromborg Treatment-fugtmasken virker den cellebeskyttende ved at stabilisere hudcellemem- braner og forhindre indtrængen af allergener. Reducerer rødmen, kløe eller brændende fornemmelser i huden. Den virker antiinflammatorisk og har desuden fugtgivende egenskaber, da aminosyren er amfoterisk og derved kan binde vandmolekyler i huden. Aminosyren laver et fugtkompleks, der beskytter membraner og forebygger frigivelsen af stressmediatorer som fx ceramider, der medierer den inflammatoriske proces. Inflammation begrænses, da der dannes store, fugtformende molekyler med en stærk vandbindingsstruktur. Stabiliserer strukturer af biopolymerer som proteiner, nukleinsyrer og biomembraner og minimerer den denaturering af disse biopolymerer, som sædvanligvis opstår, når der sker vandtab i huden. Inducerer hurtigere dannelse af heat-shock proteiner under stress og reducerer antallet af solbrændte celler. Beskytter mod aldring forårsaget af solens stråler. Bevarer fugtindholdet i huden med langtidseffekt.

Fugtmasken har desuden indbygget et Anti-Pollution Factor (APF)® kompleks bestående af planteekstrakter og peptider – det er det første skønhedsprodukt med APF®, som beskytter huden mod forureningspartikler.

Den beskytter lipidmembraner (hudcellemembraner) mod temperaturændringer, frie radikaler, ændring i pH og UV-stråling. Nedsætter inflammation forårsaget af UV-stråling og partikelforurening (PM) – skadelig luftforurening.

Ved at simulere, at de er på kur, stimuleres autofagi i ældede hudceller – autofagi er en ffektiv proces, som ikke alene renser hudcellerne for affaldsstoffer, men også genskaber cellulær funktionalitet. Det er den essentielle biokemiske rengøringsproces.

Stimulering af cellulær autofagi fører til en samlet hudforyngende virkning.

Beskytter huden mod oxidativ stress fremkaldt af luftforurening.

Den fugtgivende maske giver perfekt hud med reduceret tørhed – den gendanner vitaliteten og giver lethed til livløs hud.

Masken kan bruges som en almindelig maske, som du påfører og vasker af igen efter 10-20 minutter, men kan også bruges som natkur. Påfør den før sengetid og lad den arbejde hele natten. Derudover kan den bruges som en ”solid serum”, dvs. som en ekstra kur under din normale hudplejerutine. Et super ekstra fugtboost.

 

DKK 680,00

Gå til produkt

Detox Facial Mask

 

Lermaske med detox-effekt, nærende og nyttige mineraler.

Lermasken giver et friskere udseende og forbedrer hudens tekstur. Den unikke maske er beriget med et væld af aktive ingredienser, der tager afrensning af huden op på et nyt plan og effektivt sørger for at trække urenheder ud, der skjuler sig under det øverste lag af epidermis. Detox-lermasken hjælper med at kontrollere overproduktion af serum og trække toksiner ud af huden. Den har en negativ elektrisk ladning, og da mange giftstoffer har en positiv ladning, binder de sig og hænger fast i leret. Mineraler i leret nærer, samtidig med at døde hudceller fjernes sammen med overskydende olie og urenheder fra hudens overflade. Virker anti-inflammatorisk. Formindsker synligheden af hudens porer – huden bliver sund og ensartet at se på.

Rens dit ansigt og påfør derefter detoxmasken og lad den virke 10-15 minutter.

Herefter kan du følge op med øvrige produkter fra Tromborg i din hudplejerutine. Kan for optimalt resultat bruges et par gange om ugen. Til alle hudtyper – gavnlig for både normal, fedtet eller akne hud og uanset alder.

 

DKK 640,00

Gå til produkt

Enzyme Peeling Facial Mask

 

Maske med enzymer og super aktive naturlige ingredienser.

Med økologiske Kiwi enzymer, exfolierende økologisk grapefrugt ekstrakt og med fine økologiske jojoba korn udretter denne super økomaske mirakler for din hud.

Jojoba kornene er fremstillet af helt naturlig økologisk Jojoba voks - som nok er den mildeste form for naturlig exfolieringsmiddel, der findes. Faktisk er kornene så milde, at de på ingen måde vil irritere din hud. Det perfekte exfolieringsværktøj for din hud.

Kiwi frugt også kendt som kinesisk gåsebær stammer oprindeligt fra Chang Kiang dalen i Kina. Skrællen af kiwifrugten indeholder enzymer som exfolierer døde hudceller fra hudens overflade. Enzymerne fremskynder processen med udskiftning af hudceller ved at fremskynde de biokemiske reaktioner, der er nødvendige for at frembringe nyere, spændstige celler og til at frigøre huden fra de ældre, døde celler fra hudens overflade. Enzympeeling er en af de hurtigste måder at exfoliere huden med. Grapefrugt ekstrakt i kombination med fine små jojoba korn exfolierer og skrubber mildt og nænsomt selv den mest følsomme ansigtshud, så den bliver blød, lækker og skøn at se og røre på.

Enzym peeling-masken renser huden hurtigt, nemt og naturligt – døde hudceller fjernes, og irriterende stoffer (snavs) forhindres i at skade din hud. Den naturlige enzym peeling giver et glat og frisk udseende med glød. Enzym peeling-masken fra Tromborg er en nem måde at få en sund og smidig hud på inden for få minutter. Din hudplejerutine bringes op på et nyt niveau.

Masken hjælper din efterfølgende dag- og nathudpleje fra Tromborg til at arbejde mere effektivt, hurtigere og dybere. Du kan bruge enzym peeling-masken til at rengøre, fugte og rense din hud osv. – listen kan blive ved og ved.

Den beroligende maske er en fantastisk måde at forkæle og afstresse din hud på.

Din hud efterlades blød, beroliget og frisk.

Enzym peeling-masken påføres afrenset ansigt og masseres blidt med fingerspidserne i cirkulære bevægelser. Afrenses blidt med lunket vand og efterfølges af almindelig plejerutine.

 

DKK 660,00

Gå til produkt

Deluxe Retractable Kabuki Brush

 

Ny Økologisk Retractable Kabuki Brush - vegansk - perfekt til vores Mineral Foundation, pudder, Blush og Baked Minerals.

 

DKK 280,00

Gå til produkt

Below 10 Degrees Christmas Box

 

Julegavesættet indeholder

Below 10 Degrees Cream, 50 ml

Cleansing Water 50 ML

Multi Vitamin Facial Mask, 15 ml

Værdi dkk 727,-

 

DKK 580,00

Gå til produkt

Eau De Toilette #13 & Mallumo

 

Quantum Vibrations Aroma Therapy er overskriften på Tromborgs to nye dufte: #13 og Mallumo.

Her taler vi ikke om noter, men om molekylære vibrationer. Gode dufte starter med gode vibrationer.
Kombinationen af molekyler med de helt rette vibrationer skaber fantastisk velduft.
Det er essensen i Tromborgs to nye Eau De Toilette – #13 og Mallumo.
Good vibes!

Mallumo betyder mørke på verdenssproget esperanto. Den skaber lys i mørket med de gode vibrationer fra bl.a. patchouli, bergamot, vanilje og rose.

#13 er en direkte udløber af vores populære Roomspray #13 med molekylære vibrationer fra verbena, grape, orange, mandarin og et strejf af rosemarin og vanilje.

 

DKK 380,00

Gå til produkt

Lip Balm Sun SPF20

 

Vores fantastiske Lip Balm med plejende Shea Butter og Aloe Vera er kommet i en sol udgave med SPF 20. 
Tromborg Lip Balm er helt neutral og efterlader læberne gennemfugtede og med et let shine uden at klistre. Denne udgave er på tube, så man nemt kan have den med på stranden. 15 ml. 

 

DKK 180,00

Gå til produkt

Pencil Sharpener BIG

 

Pencil Sharpener til Multi Sticks

 

DKK 50,00

Gå til produkt

Aroma Therapy Multi Balm

 

Multi plejende og beskyttende balm fyldt med de skønneste økologiske planter og urter. Bl.a. Kukuiolie, Sheabutter, Saflorolie, Sesamolie, Solsikkeolie, Calendula, Rosmarin og vitaminer. 
En intensiv og substantiel nærende fugtgiver til det hele: ansigtet, læberne, kroppen og som neglepleje - listen er uendelig. 

Giver blød, blød hud med fantastisk glød.

Plejer problemområder og irriteret tør hud - super drøj. Som altid hos Tromborg til alle aldre. 
Økologisk Solsikke olie har et højt indhold af Vitamin E, der hjælper til at holde hudens tilstand sund, virker antiinflammatorisk og booster produktionen af nye hudceller. Huden fremstår hermed regenereret og med lækker glød. 

Den koldpressede økologiske Kukuiolie fra Hawaii (også kaldet Polynesiens naturlige hudterapeutiske vidunder) er gennem århundreder blevet brugt af den polynesiske befolkning til at behandle hudlidelser såsom psoriasis og akne og til at beskytte huden mod sol, salt, vind og vejr. Kukuiolien har vist sig særlig effektiv til at lindre sårforbrændinger, herunder solskoldning. 

Kukuiolie fra kukuitræets nødder er en naturlig plantekilde rig på alfa-linolensyre og linolsyre, som indeholder Omega 3 og Omega 6 og er fyldt med A-, C- og E-Vitamin. Den unikke blanding hjælper med at opretholde hudbarrierens funktioner og forhindrer fugttab, og den hjælper hudens helingsproces ved skader. 

En anden hovedingrediens er Saflor – også kaldet farvetidsel (den er selvfølgelig også økologisk og koldpresset). Den er med sit rige indhold af linolsyre – en essentiel fedtsyre – med til opretholde hudcellemembranens integritet.

Linolsyre er en vigtig bærer af vitamin A, D og K og især antioxidanten Vitamin E – alle bidrager til at reducere forekomsten af rynker og fugter og udglatter huden. Reducerer desuden tilstoppede porer og giver et sundt udseende. 

De fantastiske planteolier sørger tilsammen for, at huden bliver mindre irriteret, hvilket giver en roligere og klarere hud med den flotteste udstråling.

Aromaterapeutisk og sanselig med Rosmarin, Verbena og Mandarin, der udover at dufte magisk også har plejende fordele. 

Den rene balsam for sjælen. 

 

DKK 280,00

Gå til produkt

Multi Sticks

 

3 skønne jumbo Multi Sticks til kinder, læber og øjne eller hvor du ønsker et fint strejf af highlight, peach eller rosa skær.

Nemme at påføre, nemme at medbringe – det bliver ikke lettere.

 

DKK 240,00

Gå til produkt

Aroma Therapy Body Oil

 

Indeholder den reneste, fugtgivende Macademia nøddeolie kun tilsat æterisk olie. De tre forskellige varianter er perfekte som massageolie, kan bruges i badet eller stå alene som suveræn fugtpleje – også til ansigtet.

- Grape, ginger, rose: Fantastisk duftkombination. Ginger virker stimulerende, vital og nervestyrkende. Grape er opløftende opmuntrende, god mod fedtet hud og akne – det siges den også er god mod graviditetsstriber. Rose fugtgiver, beroliger og styrker tør og følsom hud. Et fuldendt udtryk.

- Lavendel/rosentræ: Afslappende, afspændende, god mod søvnløshed, beroligende, tryghedsskabende og
dulmende.

- Ylang Ylang: afslappende, beroligende, lindrende, sanselig, erotisk, afhjælper spændinger, rastløshed og stress relateret
søvnløshed. Navnet ”Ylang Ylang” betyder blomsternes blomst og stammer fra det malaysiske Alang-Ilang.100 ml.

 

DKK 380,00

Gå til produkt

Eau De Toilette New Matter & Mind Matter

 

Vores to nye dufte – New Matter og Mind Matter – er født af naturvidenskaben og folder sig ud og bliver til virkelighed i vores sanser. 

SMELL THE BEAUTY OF SCIENCE 

Dufte taler til os i et umiddelbart sprog – af alle vores sanser er lugtesansen den, der mest direkte når ind til vores bevidsthed. Den aktiverer centre i vores hjerne på et helt fundamentalt niveau, uden om de intellektuelle filtre – man kan nærmest sige, at den aktiverer vores underbevidsthed.

Derfor er dufte også nogle af de første minder, vi har – tænk på hybenroserne ved stranden en varm sommerdag, nedfaldne blade i skovbunden om efteråret, en moden kornmark, duften ud ad vinduet fra naboens simrende gryder … Hvis vi vil kommunikere med vores bevidsthed uden om vores intellekt, er duftene vores sprog.

Dufte materialiserer og omdanner virkelighed, tid og rum – det vi erindrer, og det vi oplever i nuet – til biologisk stof, til matter. Matter er “stof” – de atomer, molekyler og ioner, der udgør alle fysiske stoffer i universet, også i os selv. Matter er alt det, der fylder noget og optager plads – også i vores hjerner. 

Hos Tromborg har vi været nysgerrige efter at finde ud af, hvordan dufte forener den fysiske virkelighed, rum og tid, i vores bevidsthed – altså hvordan duft bliver til matter. Vi kan ikke bringe virkelighed, tid og rum ned i et marmeladeglas og ind i et laboratorium og måle på det. Men vi kan fornemme virkeligheden gennem vores sanser, fx fra dufte, og se på, hvordan sansningerne skaber bevidstheden. Vores bevidsthed er matter – og omvendt.

Den nyeste forskning på området kalder det, at duften bliver biocentreret. Man kan også sige, at det er hjernens egenskaber – biologien – der sammen med dufte fra vores omgivelser skaber bevidstheden. Duftene stofliggør vores  tanker, følelser, erindringer … og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke dufte vi sanser – det har afgørende betydning for bevidstheden og følelsen af velvære.

Vanilje og patchouli udgør nogle af de sanseindtryk, der møder dig i Tromborgs nye dufte. De giver oplevelser af velvære, velbefindende, tiltrækning og energi, når de sanses af hjernen og bliver til matter. Det er ikke noget, man skal gøre noget aktivt for. New Matter og Mind Matter forener helt naturligt matter og mind – du skal bare mærke velværen og energien og lade sanserne gøre arbejdet.

If you don’t mind, it doesn’t matter. 

 

DKK 380,00

Gå til produkt

FACE OIL - STIMULATING, ANTI-STRESS & DETOX

 

Tre nye ansigtsolier med de bedste koldpressede økologiske olier blandet med de mest fantastiske æteriske olier – planternes livskraft.

Essentielle olier tjener planternes behov, før de tjener vores behov: Det, de gør for os, har de allerede gjort for planterne. Essentielle olier består fra naturens hånd af komplekser af i hundredvis af forskellige forbindelser. 
De orkestrerer produktionen af plantens vitaminer og enzymer og virker i det hele taget regulerende på plantens funktioner.
Essentielle olier fungerer som budbringere (messengers) og er en slags coaches i planten, som de hjælper med at koordinere og initiere vitale aktiviteter. Essentielle olier kaldes også ”plantens livsblod”. Oliernes indholdsstoffer cirkulerer gennem plantevæv og gennem cellevægge; de bringer næringsstoffer ind i cellerne og affaldsstoffer ud. Det samme sker, når vi bruger essentielle olier på huden, hvor de bl.a. bringer ilt til hudcellerne og tager affaldsstoffer med sig ud. Faktisk er essentielle olier en af naturens bedste rengørere.
Essentielle olier i form af aromatiske forbindelser (molekylære ringsystemer) besidder det, man kalder homeostasisk intelligens. De arbejder konstant for at genskabe og bevare balancen i kroppen og altså også huden – homeostase betyder ligevægt.?
En essentiel olie med duft fra en skøn plante har mange positive virkninger, også for huden, og er altså ikke bare en olie.

Basen i de tre olier er macadamiaolie, hybenkerneolie, saflorolie og kukuinøddeolie samt calendula og vitamin E.

Koldpresset økologisk macadamianød er et af naturens egne mirakler, fyldt med bl.a. palmitol, omega 3- og omega 6-fedtsyrer, der stimulerer hudens forsvarsmekanismer og genopbygningsproces. Den er vital for at forsinke aldring af huden. Regenererende og fugtgivende.

Den koldpressede økologiske kukuiolie fra Hawaii (også kaldet Polynesiens naturlige hudterapeutiske vidunder) er gennem århundreder blevet brugt af den polynesiske befolkning til at behandle hudlidelser såsom psoriasis og akne og til at beskytte huden mod sol, salt, vind og vejr. Kukuiolien har vist sig særlig effektiv til at lindre sårforbrændinger, herunder solskoldning.
Kukuiolie fra kukuitræets nødder er en naturlig plantekilde rig på alfa-linolensyre og linolsyre, som indeholder omega 3 og omega 6 og er fyldt med A-, C- og E-vitamin. Den unikke blanding hjælper med at opretholde hudbarrierens funktioner og forhindrer fugttab, og den hjælper hudens helingsproces ved skader.

Den koldpressede økologiske hybenolie, udvundet af kernerne fra vild rose, er en af de mest fantastiske hudfornyere og har et ekstremt højt antal af potente vitaminer og antioxidanter, der medvirker til at give huden styrke og spændstighed. Den er fantastisk til sart hud og akne og virker anti-inflammatorisk og betændelseshæmmende. Den reparerer skadet hud og har anti aging-effekt, da den mindsker fine linjer og reducerer pigmenteringsfejl. Forbedrer produktionen af collagen i fibroblast-cellerne. Olien virker beskyttende og hjælper til celleregenerering og forbedrer teksturen af epidermis. En magisk ingrediens for alle hudtyper.

En anden hovedingrediens er saflor – også kaldet farvetidsel (den er selvfølgelig også økologisk og koldpresset). Den er med sit rige indhold af linolsyre – en essentiel fedtsyre – med til opretholde hudcellemembranens integritet. Linolsyre er en vigtig bærer af vitamin A, D og K og især antioxidanten vitamin E – alle bidrager til at reducere forekomsten af rynker og fugter og udglatter huden. 
Reducerer desuden tilstoppede porer og giver et sundt udseende.

Alt i alt en base af de mest fantastisk olier, der tilsammen sørger for, at huden bliver mindre irriteret, hvilket giver en roligere og klarere hud med den flotteste udstråling.

Olierne findes i tre varianter:

Detox: lavendel, eukalyptus, pebermynte Mitcham. De æteriske olier virker udrensende og er fantastiske til sensitiv, problematisk hud. 

Stimulating: grapefrugt, vanille, rosmarin, citrongræs, citronmelisse. De æteriske olier er gode for præstationsevnen og virker opkvikkende og stimulerende.

Antistress: lavendel, vanille. De æteriske olier virker afstressende og reducerer spændinger. Giver derudover en følelse af velvære, ro og balance.

Olierne bruges dagligt (eller efter behov) efter rensning af ansigtet, enten inden den almindelige creme/serum-rutine eller som afslutning.
Fantastiske til ansigtsmassage – huden får glød og intensitet.

 

DKK 420,00

Gå til produkt

Blush Coral

 

Ny fræk farve fra Tromborg.
Vi er kommet med en af vores populære blush i en ny fræk farve til et friskt look.
Coral kan bruges som et let frisk pust på kindæblet eller helt klassisk som skygge under kindbenet.
Legende let at pålægge med vores skønne Blush Deluxe pensel.

 

DKK 180,00

Gå til produkt

Baked Mineral Shadow Saturn

 

Tromborg udvider med to nye fantastiske farver; Baked Mineral Shadows Venus & Saturn.

Baked Mineral Shadows Venus & Saturn er baseret på de reneste, bagte mineraler. Helt naturligt.

Mineralerne er forarbejdet på nænsomste vis, så den høje kvalitet bevares og det bedste resultat opnås.

Baked Mineral Shadows Venus & Saturn er to nye, skønne øjenskygger, der nemt kan mikses og matches med resten af sortimentet og bruges hele året.

De smukke toner og nuancer fungerer som en lækker understregning af ens unikke linjer og karaktertræk.

Baked Mineral Shadows fremstår som de smukkeste kontrastfyldte og silkebløde marmor landskaber.

 

DKK 240,00

Gå til produkt

Baked Mineral Shadow Venus

 

Tromborg udvider med to nye fantastiske farver; Baked Mineral Shadows Venus & Saturn.

Baked Mineral Shadows Venus & Saturn er baseret på de reneste, bagte mineraler. Helt naturligt.

Mineralerne er forarbejdet på nænsomste vis, så den høje kvalitet bevares og det bedste resultat opnås.

Baked Mineral Shadows Venus & Saturn er to nye, skønne øjenskygger, der nemt kan mikses og matches med resten af sortimentet og bruges hele året.

De smukke toner og nuancer fungerer som en lækker understregning af ens unikke linjer og karaktertræk.

Baked Mineral Shadows fremstår som de smukkeste kontrastfyldte og silkebløde marmor landskaber.

 

DKK 240,00

Gå til produkt

Baked Mineral Bronze

 

Tromborg introducerer to nye farver Highlight & Bronze som tillæg til vores fantastiske Baked Minerals.

Baked Minerals Highlight & Bronze, er baseret på de reneste, bagte mineraler. Helt naturligt.

Mineralerne er forarbejdet på nænsomste vis, så den høje kvalitet bevares og det bedste resultat opnås.

Baked Minerals i farverne Highlight & Bronze er luksuriøse multi-produkter, der med deres intense farver og silkebløde tekstur er skabt til at fremhæve og varme enhver hudtone.

De super fine, lysende pigmenter indrammer og markerer ansigt - eller hvor du ønsker at tilføje en smule flatterende glød og udstråling. Den lette, transparente mineral formel er ren forkælelse for huden og en leg at arbejde med – som en magisk blush og toner i én!

Mineralerne påføres nemt på øjenlåg, kindben, skulder, kavalergang, øjne, ja, selv læber – og er yderst holdbare. De bagte mineralers indbydende og silkebløde tekstur lægger op til, at man arbejder med dem med fingrene. Derved opnås et naturligt og sensuelt look. Ønskes et mere sofistikeret og perfekt resultat bruges pensel.

Udforsk, dup, miks og brug de lækre plejende mineraler, som du har lyst,

hvor du har lyst – der er ingen regler!

Baked Minerals fremstår som de smukkeste kontrastfyldte og silkebløde marmor landskaber.

 

DKK 420,00

Gå til produkt

Baked Mineral Highlight

 

Tromborg introducerer to nye farver Highlight & Bronze som tillæg til vores fantastiske Baked Minerals.

Baked Minerals Highlight & Bronze, er baseret på de reneste, bagte mineraler. Helt naturligt.

Mineralerne er forarbejdet på nænsomste vis, så den høje kvalitet bevares og det bedste resultat opnås.

Baked Minerals i farverne High Light & Bronze er luksuriøse multi-produkter, der med deres intense farver og silkebløde tekstur er skabt til at fremhæve og varme enhver hudtone.

De super fine, lysende pigmenter indrammer og markerer ansigt - eller hvor du ønsker at tilføje en smule flatterende glød og udstråling. Den lette, transparente mineral formel er ren forkælelse for huden og en leg at arbejde med – som en magisk blush og toner i én!

Mineralerne påføres nemt på øjenlåg, kindben, skulder, kavalergang, øjne, ja, selv læber – og er yderst holdbare. De bagte mineralers indbydende og silkebløde tekstur lægger op til, at man arbejder med dem med fingrene. Derved opnås et naturligt og sensuelt look. Ønskes et mere sofistikeret og perfekt resultat bruges pensel.

Udforsk, dup, miks og brug de lækre plejende mineraler, som du har lyst,

hvor du har lyst – der er ingen regler!

Baked Minerals fremstår som de smukkeste kontrastfyldte og silkebløde

marmor landskaber.

 

DKK 420,00

Gå til produkt

Lip Gloss

 

Otte nye skønne fugtgivende gloss – holder længe og klistrer ikke.

De mange farver gør det nemt at finde én til naturligt look eller at lege med flere for et mere sofistikeret aftenlook.

Brug fingrene eller en pensel til påføring.

 

DKK 160,00

Gå til produkt

Creamy Eye Shadows

 

8 nye magiske cremede øjenskygger i den skønneste kvalitet og fortryllende farver. De er super nemme at påføre med finger eller pensel til et transparent naturligt look eller til et mere intenst fest look. Du kan mikse og matche dem eller bruge dem som underlag til din normale øjenskygge - kun fantasien sætter grænser. De cremede øjenskygger er nemme at lege med, da de blender fantastisk fint ind i huden.

 

DKK 180,00

Gå til produkt

Deluxe Herbal After Sun Cream

 

Den perfekte fugtgivende creme, der med sine aktive indholdsstoffer virker kølende og beroligende på huden.

Deluxe Herbal After Sun Cream fugter, opfrisker og plejer huden med hele 20 økologiske planteekstrakter – heriblandt melisse, røllike, kamille, passionsfrugt, fennikel, kukui, gulerod samt rose geranium, der – udover at dufte fantastisk – modvirker irriteret og hævet hud efter ophold i solen.

I samme velduftende kategori er patchouli, som også er god mod rødmen.

Cremen består selvfølgelig også af rige mængder aloe vera, som i sig selv indeholder mere end 200 biologiske aktive ingredienser, der beskytter, heler og virker celleregenererende.

En anden hovedingrediens er saflor – der også kaldes farvetidsel – Carthamus tinctorius. Den er med sit rige indhold af linolsyre – en essentiel fedtsyre – med til opretholde hudcellemembranens integritet.

Linolsyre er en vigtig bærer af vitamin A, D og K og især antioxidanten vitamin E – alle bidrager til at reducere forekomsten af rynker og fugter og udglatter huden.

Cremen afhjælper skader og inflammation i huden gennem dens blødgørende, antioxidante egenskaber.

 FUGT, FUGT og FUGT, der optimerer din tan.

 

DKK 210,00

Gå til produkt

Baked Mineral Shadows Earth & Dust

 

To nye fantastiske mineral produkter; Baked Mineral Shadows Dust & Earth, baseret på de reneste, bagte mineraler. Helt naturligt.

Mineralerne er forarbejdet på nænsomste vis, så den høje kvalitet bevares og det bedste resultat opnås.

Baked Mineral Shadows Dust & Earth er to nye, skønne øjenskygger, der nemt kan mikses og matches med resten af sortimentet og bruges hele året.

De smukke toner og nuancer fungerer som en lækker understregning af ens unikke linjer og karaktertræk.

Baked Mineral Shadows fremstår som de smukkeste kontrastfyldte og silkebløde marmor landskaber.

 

DKK 240,00

Gå til produkt

Eyeliner Deluxe

 

Tromborg introducerer forårets mest ekstravagante must-have til skøn øjenmakeup: Eyeliner Deluxe. 

Den nye eyeliner er ekstra lang, hvilket – sammen med den lækre konsistens – gør den super nem at påføre og giver en perfekt enkel linje. Og næsten det bedste af det hele: Den er udstyret med en lille ”smudge”-svamp, som gør det legende let at lægge et sensuelt “smokey eyes”-look. 

Den nye luksuriøse eyeliner fungerer altså perfekt til både et klassisk, tidløst look og et mere blødt udtryk, hvor farven tones let ud. 

Eyeliner Deluxe kommer i de velkendte sort og brun og desuden i den skønneste golden samt en fristende grøn til foråret. 

Magisk – og stadig helt naturligt! 

 

DKK 180,00

Gå til produkt

Baked Minerals Silk & Golden

 

Tromborg introducerer to nye fantastiske mineral produkter;

Baked Minerals Silk & Golden, baseret på de reneste, bagte mineraler. Helt naturligt.

Mineralerne er forarbejdet på nænsomste vis, så den høje kvalitet bevares og det bedste resultat opnås.

Baked Minerals i farverne Golden & Silk er luksuriøse multi-produkter, der med deres intense farver og silkebløde tekstur er skabt til at fremhæve og varme enhver hudtone.

De super fine, lysende pigmenter indrammer og markerer ansigt - eller hvor du ønsker at tilføje en smule flatterende glød og udstråling. Den lette, transparente mineral formel er ren forkælelse for huden og en leg at arbejde med – som en magisk blush og toner i én!

Mineralerne påføres nemt på øjenlåg, kindben, skulder, kavalergang, øjne, ja, selv læber – og er yderst holdbare. De bagte mineralers indbydende og silkebløde tekstur lægger op til, at man arbejder med dem med fingrene. Derved opnås et naturligt og sensuelt look. Ønskes et mere sofistikeret og perfekt resultat bruges pensel.

Udforsk, dup, miks og brug de lækre plejende mineraler, som du har lyst, hvor du har lyst – der er ingen regler!

Farven Silk er lig navnet, som en sprudlende tone af champagne, der fungerer som en highlight og giver magisk hud, hvor Golden er den perfekte toner og solskinspudder - en fantastisk blush, der lægger op til gylden farveleg.

Baked Minerals fremstår som de smukkeste kontrastfyldte og silkebløde marmor landskaber.

 

DKK 420,00

Gå til produkt

Tromborg Organic Cotton Bag

 

Tromborg’s nye net i 100% økologisk og bæredygtigt bomuld.


 

DKK 50,00

Gå til produkt

Aroma Therapy Deluxe Herbal Foot Cream

 

Fodpleje er en vigtig del af din hudplejerutine og Tromborgs nye luksus fodcreme, Aroma Therapy Deluxe Herbal Foot Cream med den fineste duft af rosmarin og mynte, giver de skønneste fløjlsbløde fødder.

Aroma Therapy Deluxe Herbal Foot Cream er fyldt med naturens egne mirakler, så huden på fødderne bliver smidig, babyblød og lækker at røre og se på.

Cremen indeholder mere end 15 forskellige økologiske planteolier og ekstrakter, der heler, plejer og regenererer huden. Deriblandt olie fra gulerod, der har hud-regenererende egenskaber takket være den vidunderlige olies høje indhold af carotol. Den virker ligeledes beroligende og afslappende.

Sammen med øvrige bioaktive ingredienser som fx ekstrakt af perbermynte piperita, der er en naturlig skabt hybrid af vandmynte og grøn mynte, lindres tørhed og kløende hud.

Ligesom rødme og inflammation modvirkes. 

Cremen kan anvendes efter sol, da den har kølende effekt.

Kokosolie rig på vitaminer og mineraler, især E- vitamin, har naturlig antioxidant virkning, der hjælper med til at bekæmpe frie radikaler. Oliens lille molekylestruktur hjælper med hurtig absorption til ultimativ fugtet og blød hud. Hvedekim og rosmarin med antibakterielle egenskaber holder huden sund og lækker.

Alle de tilsatte økologiske olier og ekstrakter fugter, reparerer og heler, så huden synes og føles velplejet.

Kan bruges morgen og aften efter fx vask med Tromborg Aroma Therapy Bath and Shower eller efter behov, men er et must på ethvert natbord!

En ægte Tromborg FF Cream: Fløjlsbløde fusser eller fantastiske fødder – vælg selv ;-)

 

DKK 150,00

Gå til produkt

Aroma Therapy Deluxe Herbal Hand Cream

 

Er en fantastisk blødgørende, nærende håndcreme fyldt med naturens egne mirakler fra bl.a. sheasmør og aloe vera, der reparerer, lindrer og er magiske fugtgivere. Cremen indeholder over 20 skønne økologiske aktive planteekstrakter og ingredienslisten er en lang kærlighedserklæring. Vi har listet nogle af dem her – alle selvfølgelig økologiske:

Calendula: Heler, beskytter og nærer selv sensitiv, sart og problematisk hud samtidig med at den reparerer og dulmer og har lindrene effekt. 

Den tilfører energi og virker blødgørende på huden.

Orange oil: har fantastiske anti inflammatoriske egenskaber og hjælper med til at afgifte overbelastet hud samtidig med, at den virker beroligende på tør, irriteret hud. Øger produktionen af kollagen og forebygger dannelsen af rynker.

Pink grape peel oil: Indeholder enzymet bromelain, som fremskynder metabolismen af proteiner i hudens ydre lag, og dermed hjælper med at rense huden ved at fjerne de ældre, ydre hudceller. Afbalancerer desuden hudens pH. Huden bliver blødere, glattere og friskere at se på. Rig på antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og har en høj konsentration af flavonoider, der nærer og beskytter. Samtidig er den rig på vitamin C, der stimulerer produktionen af kollagen og dermed vedligeholder og forbedrer hudens elasticitet og mindsker hyperpigmentering. Desuden virker denne mirakuløse olie også effektivt antiseptisk, atringerende, anti-inflamatorisk, afgiftende, beroligende og tonende. Højt indhold af aktive fenoler, flavonoider, ascorbinsyre, carotenoider og reducerende sukkerarter bidrager til højeste antioxidant potentiale.

Pelargonium Graveolens oil: Denne olies indhold af aktive ingredienser skaber en balance mellem fedtet og tør hud ved, at balancerer produktionen af sebum. Balancen hjælper også med til at øge og forbedre hudens elasticitet. Stimulerer lymfesystemet, så overskydende vand frigives og hævelse lindres. Virker desuden astringerende , antiseptisk og anti- mikrobiel.

Røllike, Fennikel og Rosmarin: Antibakteriel, anti- inflamatorisk og antimikrobiel.Lindrer og fugter tør og irriteret hud.

Kamille: Nyttig til følsom hud, reducerer rødme i huden, mindsker forekomsten af sprængte blodkar og er meget beroligende. Anti- inflamatorisk, antiseptisk og har helende egenskaber. Kamilleekstraktet indeholder aktive flavonoider, som er særligt gode til pleje af følsom hud på hænderne. Disse flavonoider virker mod inflammation på grund af hæmning af histaminfrigivelse – et naturligt forekommende molekyle, der forårsager kløe og rødme.

Det økologiske kamilleekstrakt er rig på vitamin B, alpha – bisabolol og fenolderivater som virker antiseptisk, anti- inflamatorisk og helende – super nyttig til at lindre huden på hænderne som udsættes for vejr og vind. 

Huden bliver mindre irriteret, hvilket giver roligere, klarere hud.

Cremen absorberes hurtigt og fedter ikke.

 

DKK 170,00

Gå til produkt

Tromborg Beauty Guide

 

Tromborg Beauty Guide er en introduktion til det univers af skønhed og velvære, der blev grundlagt med skabelsen af Tromborg, og en præsentation af de fire forskellige produktlinjer, der udgør Tromborg i dag.

Bogen er en genvej til daglig pleje af huden samt en vejledning i, hvordan man trin for trin lægger den perfekte makeup ved brug af Tromborgs produkter – nemt, naturligt og med det smukkeste resultat.

Tromborg Beauty Guide er et samarbejde mellem det passionerede trekløver bag Tromborg: Michael Wendt, som står bag brandets visuelle identitet, har taget bogens fantastiske billeder og layoutet; Tim Schyberg, biokemiker, formidler den store nysgerrighed og viden, der ligger bag en kompleks hudplejeserie som Beauty of North, og Marianne Tromborg, som startede Tromborg i 2003 sammen med Michael, kommer med professionelle tips og tricks til, hvordan du opnå naturlig skønhed.

Tromborg står for moderne værdier og tanker omkring livsstil, æstetik, skønhed og velvære. 


Velkommen til vores univers!

 

DKK 180,00

Gå til produkt

Fra Star til Dawn

 

Tromborg introducerer til efteråret to nye, økologiske øjenskygger i samme silkebløde, cremede og fjerlette tekstur, der er så kendetegnende for brandets makeupprodukter.

Øjenskyggen, ”Star” leder tankerne hen på en sprudlende champagnefest - let,
sofistikeret og opløftende! En let gylden-beige farve afrundet med et strejf af glimmer - vægtløs luksus. Dertil kommer ”Dawn”, der er en mørkere udgave af en af Tromborgs helt store klassikere; øjenskyggen, Velvet. Dawn er holdt i en sensuel gråbrun nuance, der matcher alle hudtoner. Og som altid hos Tromborg, kan begge farver bruges både dag og aften. Det er kun din kreativitet, der sætter grænsen!

De to nye øjenskygger er skabt i den skønneste rene og plejende kvalitet.

Brug de to nye farver sammen, hver for sig eller miks med en eller flere af de
16 farver i det allerede eksisterende sortiment.

 

DKK 160,00

Gå til produkt

Shadow Star

 

Øjenskyggen er utrolig farveægte, silkebløde og hverken forsvinder eller sætter sig i striber.

Vidunderlig nem at arbejde med, og brugt med Tromborgs professionelle pensler er de dryssefri.

 

DKK 160,00

Gå til produkt

Flight Kit

 

Indeholdende Facial Mist Rose Water, Lip Cure, Aroma Therapy Deluxe Hand Cream og Deluxe Desinfektion Hand Gel.

Facial Mist Rose Water er fantastisk til at forebygge fugttab og dehydrering i løbet af din flyrejse. Bare spray direkte på ansigtet, når du føler dig dehydreret eller har brug for fugt.

Lip Cure er den ultimative healing, blødgørende creme, som forhindrer tørre, sprukne læber og beskytter mod fugttab. Sørg for at anvende et godt lag i begyndelsen af flyvningen og gentag om nødvendigt. 

Tromborgs fantastiske Aroma Therapy Deluxe Hand Cream beskytter tørre hænder, forebygger fugttab og giver huden vitaminer og mineraler for ny vitalitet. Cremen absorberes hurtigt ind i huden og efterlader hænderne bløde og glatte. Unikke aroma-terapeutiske dufte fra grapefrugt, ingefær og Rosewood kombineres for at give en vidunderlig oplevelse for sanserne. 

På grund af sin øjeblikkelig virkning, er Deluxe Desinfektion Hand Gel super praktisk i situationer, hvor du ikke har sæbe og vand inden for rækkevidde - perfekt på et fly. En fantastisk håndhygiejne gel, der virker blødgørende og fugtgivende uden at virke klæbende. 


 

DKK 380,00

Gå til produkt

Nail polish Baubo

 

Baubo – den fineste sommer rosa

Gudinden Baubo var en sjov, elsket og frigjort kvinde med stor visdom. Hun tilbedes den dag i dag af mange kvinder for sin positive kraft af kvindelig sensualitet og helende kraft i form af latter. Ovenstående er i tråd med Tromborgs skønne nye fine rosa neglelak, der emmer af sensualitet og positiv kraft.

 

DKK 140,00

Gå til produkt

Nail polish Atropos

 

Atropos – den friskeste knaldrøde på den frække måde

Atropos er en af de tre skæbnegudinder i den græske mytologi. Atropos er den uundgåelige af de tre skæbnegudinder, så pas på med Tromborgs nye knaldrøde lak - da man efter at have prøvet den for første gang på det nærmeste bliver afhængig. Fantastisk nuance der emmer af sommer og friskhed.

 

DKK 140,00

Gå til produkt

Try Me Basic Kit

 

Hvis du ikke kender til Tromborg eller bare gerne vil have et lille basic kit, så er dette kit lige sagen.

Indeholdende Multi Vitamin Facial Mask, Herbal Cleansing Water, Aroma Therapy Body Lotion og Deluxe Face Cream

Multi Vitamin Facial Mask:

Uanset hvilken hudtype du har, så har huden altid brug for en regelmæssig fugtgivende vitaminkur. 

Det er ligegyldigt om huden er tør eller fedtet, denne vitaminmaske regulerer huden med fugt efter behov.

Med Multi Vitamin Facial Mask kan man blive sin egen professionelle behandler, nemt og effektivt. 


Herbal Cleansing Water:

Herbal Cleansing Water er en olie- og alkoholfri makeup-fjerner, der samtidig forfrisker og fugter ansigtet. 
De udvalgte urter humle, kamille, melisse, røllike og fennikel virker beroligende på huden og renser effektivt. Rose er brugt som et naturligt fugtaktiv, og et nøje sammensat vitaminkompleks virker sammen med sandeltræ antibakterielt og rensende og modvirker irritation. Dette gør, at Herbal Cleansing Water også er særdeles anvendelig til sensitiv hud, akne m.m.

Aroma Therapy Body Lotion:

Aroma Therapy Body Lotion er flødeskum og fløjl.
En fuldendt fugtgiver med æteriske olier for sanserne. Aroma Therapy Body Lotion tilfører udover fugt også huden elasticitet og virker cellefornyende. Huden får tilført ny energi og bliver blødgjort.

De æteriske olier bibringer en lækker aroma og får huden til at fremstå opløftet og silkeblød. 

Ved daglig brug er resultatet en spændstig blød og strålende hud. 

Deluxe Face Cream:

Deluxe Face Cream er en kombineret dag- og natcreme, der kan det hele og kan bruges af alle – unge og ældre, mænd og kvinder. 
Deluxe Face Cream giver næring og energi til huden og virker opbyggende på bindevæv og cellestrukturen. Cremen skaber en langtidsvarende fugtbinding, er antiseptisk og nedsætter overfølsomhedsreaktioner. Absorberes øjeblikkeligt og efterlader huden med en silkeblød overflade.

 

DKK 240,00

Gå til produkt

Anti-Aging Molecular Messenger Cream

 

WILD TYPE – ABOVE ORGANIC – TRUE NATURE

En helt ny dimension af planteekstrakter og et uset højt antal af potente og innovative ingredienser har skabt et gennembrud af formuleringer inden for hudpleje. 

Banebrydende produkter skabt i Danmark på eget laboratorium og med egne forsknings- og produktionsfaciliteter. 

Tromborg har med Wild Type Planter (vilde typer af indfødte planter, der vokser vildt i naturen på deres naturlige levesteder) taget skridtet ud over økologien (Above Organic) og er på den måde med til at bevare lokale naturlige landskaber, der ikke er opdyrkede, fordi vi respekterer det vilde liv, naturen har givet os. 

Beauty Of North er således et udtryk for respekt for den vilde natur, og de særligt udvalgte Wild Type planter er noget af det sundeste og skønneste, du kan påføre din hud – for hudens perfekte udseende og velvære.

Anti-Aging Molecular Messenger Cream er tilsat elleve forskellige peptider med forskellige biologisk aktivitet til opnåelse af maksimal anti-age effekt. En fuldendt fugtgiver, der fungerer både som dag og natcreme. Passer til alle hudtyper.

Cremen indeholder et cyclopeptid, der mindsker synlige tegn på rynker og giver spændstighed og elasticitet. Peptidets cykliske struktur gør, at det har det bedste fit til nøgle-og låsemodellen. 

Desuden er cremen beriget med en ny dimension af blødhed fra en blanding af tri- og tetra-peptider. Tri- og tetra-peptider stimulerer dannelsen af flere meget vigtige collagentyper til brug for bevarelse og opbygning af DEJ (basalmembranen). En række forskellige collagentyper arbejder hånd i hånd for at gøre huden blød. 

Huden fremstår således blødere end blød og forbedret med et ungdommeligt udseende. Mere spændstig, bedre elasticitet og med rynker og fine linjer synligt reduceret. Alt i alt mindskes synlige tegn på tidlig aldring.

Cremen indeholder også en anden form for tetrapeptider, som er helt nye i hudpleje. De booster ECM (ekstracellulære matrix) og giver dermed optimal collagen-, hyaluronsyre- og fibronectin-aktivitet i huden. Alle former for rynker minimeres, hudens ruhed reduceres, elasticiteten forøges og hudoverfladen bliver glat, fast og blød. 

Cremen er desuden formuleret med biovektorer med tredobbelt virkning, der forynger, fugter og har anti-aging rynkeforebygningseffekt. Biovektorer er en fusion af naturligt forekommende aminosyrer med naturlige plantemolekyler. Biovektorerne virker som messenger-molekyler og giver huden et wake-up call, der får den til at forynge sig selv. 

Den samlede påvirkning er vedvarende fugt og stimulation af hudens naturlige anti-aging forsvarsmekanismer. Med andre ord er biovektorerne i Anti-Aging Molecular Messenger Cream rynkekorrigerende og fugtgivende. 

Med den samlede synergiske effekt fra mere end 45 aktive ingredienser, herunder aminosyre, molekyle messengers i form af peptider, biovektorer, proteiner samt Wild Type planteekstrakter mm., taler cremen for sig selv – anti-aging på højeste niveau. 

Anti-Aging Molecular Messenger Cream passer til alle hudtyper. Cremen fordeles jævnt og masseres med fine cirkulære bevægelser ind i huden, så den nærmest varmes ind. 

For mere dybdegående information henvises til bogen ”Beauty Of North” under kategorien katalog.

50 ml.

 

DKK 2.450,00

Gå til produkt

Enrichment Leave On Mask

 

WILD TYPE – ABOVE ORGANIC – TRUE NATURE

En helt ny dimension af planteekstrakter og et uset højt antal af potente og innovative ingredienser har skabt et gennembrud af formuleringer inden for hudpleje. 

Banebrydende produkter skabt i Danmark på eget laboratorium og med egne forsknings- og produktionsfaciliteter. 

Tromborg har med Wild Type Planter (vilde typer af indfødte planter, der vokser vildt i naturen på deres naturlige levesteder) taget skridtet ud over økologien (Above Organic) og er på den måde med til at bevare lokale naturlige landskaber, der ikke er opdyrkede, fordi vi respekterer det vilde liv, naturen har givet os. 

Beauty Of North er således et udtryk for respekt for den vilde natur, og de særligt udvalgte Wild Type planter er noget af det sundeste og skønneste, du kan påføre din hud – for hudens perfekte udseende og velvære.

Enrichtment Leave On Mask er først og fremmest beriget med superoxid dismutase (SOD), der er den stærkeste antioxidant og findes naturligt i vores hud, hvor den beskytter mod oxidative angreb. Genskaber den naturlige antioxidante ligevægt i hudens ydre lag og hjælper med til at forsinke aldringsprocessen i huden. Huden på tilføres SOD for at modvirke aldringsrelaterede processer, da produktionen og dermed mængden af SOD i hudens ydre lag (stratum corneum og epidermis), især ved solpåvirkning og almindelig aldring. 

Masken indeholder også et mega kraftfuldt anti-rynkepeptid – molekylær messenger – der styrker syntesen af hudens essentielle bygningskomponenter, så rynker og fine linjer minimeres. 

Megapeptidet stimulerer syntesen af ECM- (ekstracellulære matrix) molekyler. Mere specifikt påvirker peptidet syntesen af seks meget betydningsfulde elementer i hudmatrixen og i DEJ (basalmembranen).

Megapeptidet har således overordnet en løftende effekt på huden, det reducerer rynkevolumen og – dybde, så rynker synes synligt udglattet. Sikrer også optimal hudcellestruktur takket været forbedret syntese af ledsagerproteinet HSP47. 

Masken er tilsat biologisk aktive perfektionspeptider, der reaktiverer den naturlige afskalningsproces i huden, som den forekommer, mens huden er ung. Med alderen bliver denne afskalningsproces langsom og irregulær, hvilket medfører, at hudbarrieren bliver tynd. Perfektionspeptider bryder specifikt bindinger mellem døde hudceller på overfladen af huden og skaber således en naturlig peeling effekt. 

Forebygger desuden forekomsten af urenheder, uensartetheder og tidlige tegn på ældning af huden. Speeder hudcellefornyelsen op for en friskere og mere dynamisk hud. Hydrerer huden intensivt og forfiner hudteksturen og reducerer dybden af rynkerne. 

Et kompleks af botaniske peptider og oxidoreduktaser fra bl.a. Wild Type Glycine max, virker som unik anti-aging ingrediens ved at hæmme dannelsen af proteinaser og hjælper med til at minimere accelererende aldring af huden, forårsaget af stressfaktorer som ozon, forurening og UV- stråling. Har anti-irriterende effekt og beskytter hud og hudcellemembraner mod skader, så hudens elasticitet og spændstighed bevares.

Wild Type komplekset er endvidere rigt på proteiner, mineraler og vitaminer, som plejer og gennemfugter huden og beskytter mod udtørring. 

Masken er ideel til hud i alle aldre og lægges blidt i et tyndt lag, når huden trænger til et hjælpende touch og forbedring. Morgen eller aften. Absolut fantastisk som natkur. 

For mere dybdegående information henvises til bogen ”Beauty Of North” under kategorien katalog.

50 ml.

 

DKK 1.950,00

Gå til produkt

Mattifying Pore Control Cream

 

WILD TYPE – ABOVE ORGANIC – TRUE NATURE

En helt ny dimension af planteekstrakter og et uset højt antal af potente og innovative ingredienser har skabt et gennembrud af formuleringer inden for hudpleje. 

Banebrydende produkter skabt i Danmark på eget laboratorium og med egne forsknings- og produktionsfaciliteter. 

Tromborg har med Wild Type Planter (vilde typer af indfødte planter, der vokser vildt i naturen på deres naturlige levesteder) taget skridtet ud over økologien (Above Organic) og er på den måde med til at bevare lokale naturlige landskaber, der ikke er opdyrkede, fordi vi respekterer det vilde liv, naturen har givet os. 

Beauty Of North er således et udtryk for respekt for den vilde natur, og de særligt udvalgte Wild Type planter er noget af det sundeste og skønneste, du kan påføre din hud – for hudens perfekte udseende og velvære.

Mattifying Pore Control Cream består af en kombination af 26 nøje udvalgte planteekstrakter, der effektivt sørger for, at huden forfines og matteres, og man opnår en skøn, smuk og sund hud dagen lang. 

Cremen indeholder Wild Type planteekstrakter med hudforfinende effekt og den matterende effekt eliminerer synligt skinnende hud. Huden bliver mindre fedtet og mindre blank at se på. Wild Type Planteekstrakterne gør desuden huden mere glat og fleksibel. Porer, pletter og tilstoppede porer samt urenheder reduceres mærkbart, og man opnår i stedet en blød og mat finish. Fantastisk til kombineret og fedtet hud. En alt i én-creme, der reducerer porestørrelse og fedtet hud, forfiner hudstrukturen og skaber glat og blød mat finish uden at udtørre. 

Udtræk af Wild Type nordlige bjergblomster (vokser i 1000-1500 meters højde) med et højt indhold af oenothein B og flavonoider – nøglemolekyler som har sebumregulerende, antiinflamatorisk og antimikrobiel effekt – giver naturlig klar hud med forfinede porer.

Stofferne i Wild Type bjergblomsterne modvirker samtidig ukontrolleret olieret hud, et skinnede udseende og forstørrede porer. Er sebumregulerende ved at nedsætte koncentrationen af enzymet 5alfa-reduktase og dermed nedsættes sebumudskillelsen. 

En kraftfuld anti-aging ingrediens fra Wild Type plantefrugtekstrakt med multifunktionel effekt gør hudstrukturen mere ensartet og skøn. Resultatet er en sundere, ung og frisk hud at se på. Mikrocirkulationen og hudtonen optimeres, så man opnår fejlfri hud – klar og forfinet. 

Biopeptid i Mattifying Pore Control Cream stimulerer syntesen af collagen og glykosaminoglykan – hudmatrix makromolekyler. Epidermis (overhud) forstærkes og rynker mindskes. 

Anti-Wrinkle – holder rynkerne på afstand, beskytter, udglatter og giver huden densitet. En biopeptid-messenger, der stimulerer hudens reperationsproces. Forøger tykkelsen af epidermis og dermed opnås en anti-rynke effekt. 

For at give naturlig smuk hud er cremen beriget med et nordligt alpint organisk bioaktiv – et Wildt Type bioaktiv, som giver tidsløs skønhed. Den plantefysiologiske viden, der ligger bag, sikrer enestående kvalitet, effektivitet og sporing fra frø til Wild Type bioaktiv. 

Perfekt problemløser til sensitiv og olieret skinnende hud, der trænger til hjælp for et mat, naturligt, klart og forfinet udseende. Kan bruges af alle aldre. Påføres med blide bevægelser. 

For mere dybdegående information henvises til bogen ”Beauty Of North” under kategorien katalog.

50 ml.

 

DKK 1.450,00

Gå til produkt

Brow Pencil no.1

 

To naturlige brune farver for flotte bryn.

#1 passer til lyse bryn og #2 er til mørkere bryn.
Tegn med lette strøg for et mere defineret bryn - kan også bruges til at udfylde “huller” eller “tomme” områder.

Brow pencil #1 og #2 har en praktisk øjenbrynsbørste på proppen, så man efter påføring kan blende farven ind i øjenbrynene for et helt naturligt look.

 

DKK 150,00

Gå til produkt

Brow Pencil no.2

 

To naturlige brune farver for flotte bryn.

#1 passer til lyse bryn og #2 er til mørkere bryn.

Tegn med lette strøg for et mere defineret bryn - kan også bruges til at udfylde “huller” eller “tomme” områder.

Brow pencil #1 og #2 har en praktisk øjenbrynsbørste på proppen, så man efter påføring kan blende farven ind i øjenbrynene for et helt naturligt look.

 

DKK 150,00

Gå til produkt

Deluxe Aroma Therapy Room Spray 13

 

Vi har udvidet vores skønne sortiment af dufte med endnu en fantastisk Roomspray- Roomspray #13

Forskøn duften i hvert et rum med Deluxe Aromatherapy Room Spray. 
Fjerner lugtgener naturligt med økologiske og naturlige ingredienser. 
Opfrisker, vitaliserer og renser luften. 
Fjerner hurtigt ubehagelig lugt fra tobaksrøg, mados, husdyr mm. 
Indeholder nordisk vand og økologiske essentielle olier - fremstillet med den mildeste og friske duft fra essentiel olie af Verbena, Grape, Orange, Rosentræ, Mandarin og et strejf af Rosmarin og Vanille.. 
Molekyler fra essentielle olier fylder luften i rummet med en følelse af renhed, friskhed og vitalitet. 
Er ideel til brug i køkken, badeværelse eller andre rum, hvor luften trænger til en opfriskning. 
Desinficerer samtidig luften for bakterier, virus og svampe. 
Kan også anvendes til hotelrum, kontorlokaler, barer, restauranter, fitness lokaler, gymnastiksale, frisører, skønhedssaloner osv.. 
Fantastisk til at forkæle duften i alle rum. 100 ml.

 

DKK 320,00

Gå til produkt

Eyeliner Nude

 

Eyeliner Nude- Truly Natural

En nude eyeliner til brug på den våde kant for lysende klare øjne.
Perfekt til hverdagsbrug for et naturligt look eller som suplement til et flot festlook.
Blød og cremet med lang holdbarhed.
Den flotte beige farve ser helt naturlig ud og "åbner" øjet effektivt for et mere vågent og friskt udseende.

 

DKK 140,00

Gå til produkt

Mascara Black

 

Volumizing mascara. En sort og en brun. Så simpelt kan det være. 

Lange naturlige vipper i første strøg, uden at det smudser eller flager. For ekstra intensitet påføres mascaraen to gange. 10 ml.

 

DKK 190,00

Gå til produkt

Brow Fix Brown

 

Til en opfrisker af vipperne og som supersmart øjenbrynslim/fixer.
 
Uundværlig til at styre øjenbryn med. Efterlader brynene helt naturlige og i rette form.

 

DKK 190,00

Gå til produkt

Deluxe Face Sun Protection SPF 20

 

Tromborgs ansigtssolcreme er med samme skønne økologiske ingredienser som i vores almindelige solcremer - bl.a. kukuiolie, pomegranat, aloe vera og glycerin for helende, fugtgivende og plejende effekt.

Derudover indeholder ansigtssolcremen enzymet Superoxid Dismutase (SOD), der reparerer hudcellerne og reducerer skaderne på dem forårsaget af det frie radikal superoxid - den mest almindelige frie radikal, som angriber vores hud.

SOD findes naturligt i over- og underhud (epidermis og dermis), og beskytter fibroblasterne - hudens små fabriksceller, der sørger for produktionen af de vigtigste hudkomponenter som blandt andet collagen og elastin til opbygning af sund hud.

SOD er verdens kraftigste antioxidant til at neutralisere frie radikaler, så rynker i huden forebygges.

SOD er anti-aging på højeste niveau og er tilsat Deluxe Sun Face Protection for optimal beskyttelse, da SOD mængden i vores hud falder, mens mængden af frie radikaler stiger (sol er medvirkende årsag hertil), når vi ældes.

Indeholder både UVA og UVB filtre for optimal beskyttelse.

Den unikke sammensætning af magiske råvarer, effektfuldhed og enkelthed gør Tromborgs Deluxe Face Sun Protection egnet til brug i direkte sol (undgå direkte sol mellem 11-15) og til almindelig daglig brug udendørs.

Mild og velegnet til sensitiv hud. 100 ml.

 

DKK 340,00

Gå til produkt

Nail polish Morfeus

 

Tromborgs 20 magiske neglelakke – der på det nærmeste er neglepleje. 

Fyldt med Bioaktive ingredienser fra bl.a. økoplanter, havalger og salt fra Det Døde Hav. 
Indeholder derudover koldpresset solsikkeolie, der virker regenererende og holder neglene i fin form samt hvedekimsolie, der har et højt indhold af E-vitamin og omega 6 og 3.

OPC'er fra økoplanter, der er de mest potente plante antioxidanter, sørger for at Keratinen, som neglene hovedsaligt består af, ikke bliver ødelagt af frie radikaler. Samtidig virker de sårhelende og er antiallergene.

OPC = Oligomer proanthocyanidiner. Biomagi! 
De 20 lakker er opkaldt efter muser og gudinder. 

 

DKK 140,00

Gå til produkt

Nail polish Frigg

 

Tromborgs 20 magiske neglelakke – der på det nærmeste er neglepleje. 

Fyldt med Bioaktive ingredienser fra bl.a. økoplanter, havalger og salt fra Det Døde Hav. 
Indeholder derudover koldpresset solsikkeolie, der virker regenererende og holder neglene i fin form samt hvedekimsolie, der har et højt indhold af E-vitamin og omega 6 og 3.

OPC'er fra økoplanter, der er de mest potente plante antioxidanter, sørger for at Keratinen, som neglene hovedsaligt består af, ikke bliver ødelagt af frie radikaler. Samtidig virker de sårhelende og er antiallergene.

OPC = Oligomer proanthocyanidiner. Biomagi! 
De 20 lakker er opkaldt efter muser og gudinder. 

 

DKK 140,00

Gå til produkt

Deluxe Herbal Shine & Repair Shampoo

 

Fyldt med super økologiske og naturlige aktive ingredienser til vask og pleje af hår og hovedbund. Udvundet videnskabeligt fra havet- og botanikkens rigdomme.

Fløjlsblød smuk glans, vitalitet og styrke af håret efter vask. Effektiv til at reparere og genskabe naturligt lækkert hår uden spaltede ender og brud.

Perfekt hair care, så håret bliver fantastisk smukt at se på.

Milde og plejende økologiske ekstrakter af urter som bl.a. humle, citronmelisse og lakridsrod hjælper med til at hele sart hovedbund og styrke hårstrukturen.

Sammensætningen af økologiske urter fugter og er med til at fremme hårvækst og modvirke hårtab.

Honning beriget fra “økobier” i økologisk apikultur giver hårfibrene fugt og beskyttelse.

Rosenrod hjælper med til at beskytte mod solens stråler – bevarer fleksibilitet samt forstærker hårfibrenes naturlige udseende.

Marine aktive ingredienser udvundet fra havets skatkammer i form af alger plejer håret indefra og giver en sublim glans og udstråling – styrker hårets indre struktur og genskaber hårets naturlige skinnende udseende.

Alger med stort indhold af bløde sukkermolekyler sørger for kraft til hårstrukturen.

Oligopeptider rig på glutamin, arginin og aspartat fra økologiske bælgplanter med styrkende og reparerende effekt forbedrer hårets elasticitet, integritet og modstandsdygtighed.?Modvirker tørre og svækkede hårfibre.

B5 vitamin med revitaliserende og konditionerende effekt stimulerer hårbunden – binder fugt i de ydre lag af håret og hovedbunden. Håret føles tykkere og mere skinnende

Deluxe Herbal Shine & Repair Shampoo fra Tromborg giver smukt, silkeagtigt og blødt hår at røre ved. Holder hår og hovedbund i sund form og opretholder den sunde balance. 
Kan bruges til alle hårtyper. Fantastisk til sensitiv hovedbund. 200 ml.

 

DKK 230,00

Gå til produkt

Perfect Liquid Eyeliner Pen

 

Med Perfect Liquid Eyeliner Pen får du et helt perfekt resultat uden besvær.

Tromborgs Perfect Liquid Eyeliner Pen gør det legende let at lave smukke streger - tynde såvel som tykke. 
Den tusch agtige pen gør det absolut fejltagelsessikkert at lave de smukkeste fine streger - korrekte og helt sorte med fantastisk holdbarhed.

Et super supplement til et flot look sammen med vores Eyegrease eller til et enkelt touch sammen med lidt mascara - mulighederne er utallige.

 

DKK 180,00

Gå til produkt

Eyegrease Thunder

 

Dramatisk og lysende effekt. Smelter helt naturligt ind på låget og giver den smukkeste shine effekt. 

Kan evt. kombineres med vores almindelige øjenskygger eller Face & Body Shine for at fiksere, hvis en mere fast øjenskygge ønskes, men er også utrolig flot alene. 

Kan bruges til en let dag make-up, der syner helt naturligt eller gradueres op til et fejende flot festlook. 

Brune og plum nuancer.

 

DKK 250,00

Gå til produkt

Eyegrease Lightning

 

Dramatisk og lysende effekt. Smelter helt naturligt ind på låget og giver den smukkeste shine effekt. 

Kan evt. kombineres med vores almindelige øjenskygger eller Face & Body Shine for at fiksere, hvis en mere fast øjenskygge ønskes, men er også utrolig flot alene. 

Kan bruges til en let dag make-up, der syner helt naturligt eller gradueres op til et fejende flot festlook. 

Brune og plum nuancer.

 

DKK 250,00

Gå til produkt

Nail polish Epona

 

Tromborgs 20 magiske neglelakke – der på det nærmeste er neglepleje. 

Fyldt med Bioaktive ingredienser fra bl.a. økoplanter, havalger og salt fra Det Døde Hav. 
Indeholder derudover koldpresset solsikkeolie, der virker regenererende og holder neglene i fin form samt hvedekimsolie, der har et højt indhold af E-vitamin og omega 6 og 3.

OPC'er fra økoplanter, der er de mest potente plante antioxidanter, sørger for at Keratinen, som neglene hovedsaligt består af, ikke bliver ødelagt af frie radikaler. Samtidig virker de sårhelende og er antiallergene.

OPC = Oligomer proanthocyanidiner. Biomagi! 
De 20 lakker er opkaldt efter muser og gudinder. 

 

DKK 140,00

Gå til produkt

Nail polish Laha

 

Tromborgs 20 magiske neglelakke – der på det nærmeste er neglepleje. 

Fyldt med Bioaktive ingredienser fra bl.a. økoplanter, havalger og salt fra Det Døde Hav. 
Indeholder derudover koldpresset solsikkeolie, der virker regenererende og holder neglene i fin form samt hvedekimsolie, der har et højt indhold af E-vitamin og omega 6 og 3.

OPC'er fra økoplanter, der er de mest potente plante antioxidanter, sørger for at Keratinen, som neglene hovedsaligt består af, ikke bliver ødelagt af frie radikaler. Samtidig virker de sårhelende og er antiallergene.

OPC = Oligomer proanthocyanidiner. Biomagi! 
De 20 lakker er opkaldt efter muser og gudinder. 

 

DKK 140,00

Gå til produkt

Nail polish Aveta

 

Tromborgs 20 magiske neglelakke – der på det nærmeste er neglepleje. 

Fyldt med Bioaktive ingredienser fra bl.a. økoplanter, havalger og salt fra Det Døde Hav. 
Indeholder derudover koldpresset solsikkeolie, der virker regenererende og holder neglene i fin form samt hvedekimsolie, der har et højt indhold af E-vitamin og omega 6 og 3.

OPC'er fra økoplanter, der er de mest potente plante antioxidanter, sørger for at Keratinen, som neglene hovedsaligt består af, ikke bliver ødelagt af frie radikaler. Samtidig virker de sårhelende og er antiallergene.

OPC = Oligomer proanthocyanidiner. Biomagi! 
De 20 lakker er opkaldt efter muser og gudinder. 

 

DKK 140,00

Gå til produkt

Deluxe Aroma Therapy Room Spray

 

Forskøn duften i hvert et rum med Deluxe Aroma Therapy Room Spray. 
Fjerner lugtgener naturligt med økologiske og naturlige ingredienser. 

Opfrisker, vitaliserer og renser luften. 
Fjerner hurtigt ubehagelig lugt fra tobaksrøg, mados, husdyr mm.

Indeholder nordisk vand og økologiske æteriske olier – fremstillet med den mildeste og friske duft fra æterisk olie af orange med strejf af rosmarin og pelargonium.

Molekyler fra essentielle olier fylder luften i rummet med en følelse af renhed, friskhed og vitalitet. Er ideel til brug i køkken, badeværelse eller andre rum, hvor luften trænger til en opfriskning. Desinficerer samtidig luften for bakterier, virus og svampe. 
Kan også anvendes til hotelrum, kontorlokaler, barer, restauranter, fitness lokaler, gymnastiksale, frisører, skønhedssaloner osv.. 

Fantastisk til at forkæle duften i alle rum. 100 ml.

 

DKK 320,00

Gå til produkt

Clear Brow Fix

 

Til en opfrisker af vipperne og som supersmart øjenbrynslim/fixer. 

Uundværlig til at styre øjenbryn med. Efterlader brynene helt naturlige og i rette form.

 

DKK 190,00

Gå til produkt

Aroma Therapy Conditioner Hair Cure

 

Ny Aroma Therapy Conditioner Hair Cure - økologi på toppen

Efter hårvask er det meget vigtigt, at håret tilføres stoffer og næring, der beskytter håret samtidig med, at hårets friskhed og vitalitet bevares.

Indeholder oligopeptider udvundet af frøene fra Johannesbrød-træet. Oligopeptiderne er indarbejdet i en matrixformulering – et tredimensionelt netværk, der sikrer løbende dosering af peptiderne og dermed giver langtidsvirkende effekt. Beskytter hårets fibre, styrker og modvirker brud. Forbedrer elasticiteten og modstandsdygtigheden, og hårfibrene genvinder deres integritet. Anti-frizz-effekt. 

Algeekstrakt genskaber hårets naturlige udseende ved at trænge ind til hårets ortho-cortex og reparere skader forårsaget af udefrakommende faktorer. Genskaber keratinfibre, beskytter håret mod for meget varme giver håret mere glans. 

Silkeproteiner danner en naturlig beskyttende film på hårets overflade og reducerer fugttab. Har en beroligende effekt.

Aroma Therapy Condition Hair Cure er skånsomt tilsat æteriske olier, der virker forfriskende og stimulerende for hår og hovedbund. Anvendes efter hårvask og lad sidde ca. 2-5 min. Skylles grundigt ud. Håret efterlades blødt og glansfuldt og uden statisk elektricitet. 

For optimal økologisk og naturlig pleje af håret bruges Tromborg Aroma Therapy Conditioner Haircure sammen med Herbal & Vitamin Shampoo eller Shine & Repair Shampoo. 

 

DKK 190,00

Gå til produkt

Deluxe Kabuki Brush

 

Ny økologisk Kabuki Brush - vegansk - perfekt til vores Mineral Foundation, pudder, Blush og Baked Minerals.

 

DKK 240,00

Gå til produkt